#someluuri – vartin some-ensiapu

Avasin historian ensimmäisen #someluuri n tällä viikolla, tästä eteenpäin aina kuukauden ensimmäisellä viikolla kunnes toisin ilmoitetaan.

Ilmeisesti en ole ainoa, jonka mielestä vieraalle soittaminen on jännittävää! Tykkäyksiä, kommentteja ja viestejä tippui, mutta soittoja olisi mahtunut mukaan useampi.

Soitot olivat kuitenkin niin mahtavia ja formaatiltaan rohkaisevia, että avaan #someluuri ´n uudelleen maaliskuun alussa. Miksi?

Siksi, että välillä niiden somepohdintojen kanssa on aika yksin. Pienemmällä toimijalla some voi olla yhden ihmisen takana, tai osana isompaa tehtävä kokonaisuutta.

Some on ehkä tipahtanut omalle pöydälle, ja sen ”haltuunotto” on kuin tuijottelisi lumikasaa: mitäs tästä nyt muotoilisi?

#someluuri laskee kynnystä: tarvekartoitus vaikka puhelimitse voi olla tarpeen – ilman, että pitää sitoutua tai hankkia valmista palvelua. Joskus sanat ovat ihan solmussa ja kamppikseen vain kaipaa toiset kuulevat korvat tai näkevät silmät.

Puhelut pysyivät vartin rajassa ja kysymykset oli mietitty etukäteen.

Joten tervetuloa linjoille maaliskuussa – tai jos akuutti tarve yllättää, niin laita viesti tai soita (toimistoaikaan) 050 410 4012.

On oikeasti ilo olla avuksi.

10 helmikuun, 2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *