Palvelut pienyrityksille

Mitä yhteistä on monilla järjestöillä ja pienyrityksillä? Ydintoimintaa pyörittää monesti vain pari ihmistä, aika on kortilla, eikä rahassa voi varsinaisesti sanoa pyörivänsä. Tämän lisäksi toiminta kulminoituu monesti persoonaan tai henkilöbrändiin.

Parasta sosiaalista mediaa valmentaessa ja ideapajoja vetäessä ovat ihmiset – te, jotka teette sen ydintoiminnan. Kun tekee montaa asiaa yhtä aikaa, häviää joskus fokus siitä, mikä on se kaikista keskeisin ydin, josta kannattaisi kertoa muillekin. Siinä Kasvio2000 auttaa.

Pienyritysten kanssa toimin sosiaalisen median personal trainerina – saat juuri niin monta tapaamista ja niin yksityiskohtaista tukea kuin kaipaat. Hinta on kohtuullinen ja sen edut palaavat vahvistuneena sosiaalisen median osaamisena ja sitä kautta tulevina tuloksina.

Alkaen hinta (alv 0%) kolmen kerran tapaamiselle on 350 euroa sisältäen tilanteesi kartoituksen, suunnitelman tulevaisuutta varten sekä työkalujen haltuunoton.

#someluuri on ilmainen, vartin sparraustuokio, joita järjestän kuukauden ensimmäisellä kokonaisella viikolla. Se sido sinua mihinkään, eikä ole myynnillinen. Sovi aika mailitse peppi@kasvio2000.fi

Ideapaja on nimensä mukaisesti ideapaja: aamupäivän ajaksi istutaan alas (oikeasti harvoin istutaan aamupäivän kolmetuntista) ideoimaan, konseptoimaan ja tuottaman uusia tuotteita, markkinoinnin ponnistuksia tai vaikka somesisältöjä.