Lyhyt tilinpäätös vuodelta 2020 ja näkymiä vuoteen 2021

Talvimaisema, jossa aurinko siivilöityy puiden välistä

Vuosi 2020 on tulossa loppuun, ja voin sanoa odottavani jo vuotta 2021.

Vuonna 2020 olen Kasvio2000 työnä tehnyt lähinnä lyhyitä projekteja: verkkosivujen auditointeja, sparrannut ansioluetteloiden eli cv:iden ja työhakemusten sekä suunnitellut sisältösuunnitelmia toimijoille. Nuorten kouluttaminen on tapahtunut päivätyön kautta, ja asiantuntija-artikkeleita nuorten somekäytöstä syntyi muutama – joskin ihan omaan käyttöön.

Uusia taitoja on kertynyt Googlen palveluista, HubSpotista ja MailChimpistä. Projekteja ja konseptointeja on tullut tehtyä, samoin uutena aluevaltauksena on tehty nipullinen sanoituksia eri yhteyksiin. Kirjoittaa on taas saanut – kaikissa niissä hetkissä kun sille on aikaa löytynyt.

Näitä palveluita on tarjolla vuonna 2021. Suutarin lapsella ei ole kenkiä ja sen vuoksi minäkin olen omien palveluiden kuvaamisessa kovin kömpelö. Kun erilaisia kivoja, vaihtelevia, projekteja on tullut vuosien varrella ja päätekeminen on ollut toisaalla, on vaikea lyödä lukkoon, että kyllä, seuraavia asioita teen:

  • koulutukset sosiaalisen median, viestinnän, nuorisotyön ja järjestötoiminnan osalta
  • Sosiaalisen median sisältösuunnitelmia, jonkin verran myös voin tuottaa sisältöjä. Niihin on vain viime vuosina ollut vähemmän aikaa.
  • Henkilökohtaiset sparraukset: verkkosivujen auditoinnit, oman osaamisen muotoilu ja sanoittaminen, työhakemisen tukeminen ja työhakusparraus toimimalla lisäsilminä ansioluettelolle ja/ tai hakemukselle, omien asiasanojen muotoilu esimerkiksi LinkedIn profiiliin, oman hissipuheen kehittäminen (noin kolme lausetta, 15 sanaa ja tiiviisti tavoitteet)…

Ensi vuoden alkupuolella keskityn myös kuntavaaleihin Helsingissä ja toukokuusta eteenpäin haluan nähdä, miten ensi jouluna Nuorten joulu saadaan lentämään. Huh! Melkoinen vuosi tulossa.

Ollaan yhteyksissä!

21 joulukuun, 2020

Avainsanat: ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *