Kasvio 2000 – jo 10 vuotta!

Onnea syntymäpäivänä, Kasvio 2000!

Kymmenen vuotta sitten oli lämmin loppukesän päivä. Aurinko paistoi Tampereen kaduilla. Työharjoittelu oli siltä päivältä päättynyt.

Yrittäjyydestä vain raapaisun tietävänä olin kuitenkin päättänyt perustaa yrityksen. Toiminimen, kuten monella aloittelevalla yrittäjällä on tapana.

Marssin sisään Tampereen keskustan jugendtaloon, jossa sijaitsi sen aikainen Uusyrityskeskus.  Vaikka virkailija ei meinannut ymmärtää nimivalintaani, nimi meni virkamieskoneistosta kerrasta läpi. Oli huikea tunne saada Patentti- ja rekisterihallitukselta viesti nimen käyttöoikeudesta.

Kymmeneen vuoteen on mahtunut kuusi hiljaisempaa vuotta, joiden aikana toiminimi poistettiin jo kaikenlaisista rekistereistä sekä pari vilkkaampaa vuotta, joiden aikana toiminimi on tuonut pääasiallisen leivän pöytään perhevapaiden ja freelancer-töiden ohessa.

Juuri nyt Kasvio2000 tekee erilaisia pikkuprojekteja, sillä päivätyö se ei taas tänä syksynä ole. Mutta pöytälaatikkoon toiminimeä ei ole tarvinnut ahtaa enää.

Vuosien varrella tekstien kirjoittaminen, verkkotuottaminen, koulutusten suunnittelu ja vetäminen ovat olleet keskeisiä tuotteita. Onneksi tuli aikoinaan merkittyä av-tuotantojen lisäksi toimialaksi ”myös kaikki muu laillinen liiketoiminta”!

20 elokuun, 2018

Avainsanat: , , , , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *