Joulukonsulttimuistio, osa 9

Pikkujoulusesonki on täällä. Voinko lähteä pois? Se glitterin ja pettämisen määrä mistelinoksan alla! Meitä on ohjeistettu toisina vuosina tarkkailemaan tiukemmalla silmällä, toisena vuotena katsomaan läpi sormien. Kun sormien läpi näkee huonosti, onko siinä käsivarsilla oma kumppani vai kumppari, kaveri vai kaato. Juhlapaikat jaetaan tonttujen kesken ja jokaisen tehtävä on raportoida koordinoivalle aluetontulle (KORTSU) tapahtumista. 

Iltatyö kääntyy yötyöksi, jos omalle kohdalle osuu ???? juhlat, aikaisin kotiin pääsee jos saa osakseen lastentarhan tätien arki-illan karkelot. Vuoro kiertää, ja tänä vuonna minä sain Greatest place to work -finalistin. Heistä todellakin on hienoa olla siinä paikassa töissä, tykkäävät toisistaan ihan pöhköinä. Juhlat olivat pitkät, mutta raportoitavaa vähän. Syöttäessäni tietoja tietokantaan se herjasi useampaan otteeseen: niin paljon ihmisiä, niin vähän miinuspisteitä, oliko minulle tullut syöttövirhe? 

Yhdeksäs päivä: muista kerätä palava glitter pois kynttilöiden läheltä. Vaihda viina veteen. Katso, ettei kukaan tiputa silmätippoja muiden laseihin. Opettele vuoden hittitanssi (Macarena on niin ysäriä, että alkaa olla taas ok tanssia sitä).

9 joulukuun, 2019

Avainsanat: , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *