Joulukonsulttimuistio, osa 5

Odotan jo nyt tämän vuoden loppujoulua. Se on AB Korvatunturi OY:lle ikäänkuin sesongin sammutus. Silloin saa joulurompetta edullisesti. Silloin hankitaan uutta työasua ja pistetään varastoon seuraavan vuoden ledit ja muut valoketjut. Varsinkin tukusta niitä saa edullisesti. Seuraavana vuonna ne myydään sitten vähän eri paketissa takaisin tukkuun ja kerätään voittoa. Tämä on yksi Korvatunturin tulolähteistä. Lisäksi tammikuu on mitä mainioin hetki juhlia loppujoulua – seuraavaan sesonkiin on aikaa ja monet viettävät tipatonta tammikuuta. Se vähentää tarvetta valvonnalle ja raportoinnille. 

Onpa tosi käynyt niinkin, että eräs sales manager veti tammikuun ensimmäiseen päivään jatkuneet niin hirvittävät rännit, että edes loppuvuoden Hope-lajittelut tai Joulupuu-keräykset eivät pelastaneet seuraavan vuoden lahjoja. Pukki vei tyhjän laatikon ja lahjakortin Minnesota-hoitoon. Vastaanottaja ihmetteli “Minne sota on tullut?” ja kysyi vaimolta, nytkö tämä aikoi lähteä. 

Pukin yllätykseksi vaimo nyökkäsi, nappasi ihka uuden Louis Vuittonin ja lapset käsikynkkään ja karautti Bemarilla Espooseen. Seuraavana vuonna kaikki paikalla olleet saivat lahjoja, mutta kahdessa eri osoitteessa. Lapset saivat esimerkiksi tunnetaitokirjoja, vanhemmille riittivät villasukat ja ilmastointiteippi.

Viides päivä: Osallistu hyväntekeväisyyskampanjaan jakamalla muutamia lappusia asuntojen ovista sisään. Seuraa etenemistä.

5 joulukuun, 2019

Avainsanat: , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.