Joulukonsulttimuistio, osa 18

Tonttujen toimintaa valvoo TOVERI eli Tonttujen Vertais- ja Rehellisyysinstituutio. Nauramme aina, kun näemme uuden kautta Big Brotheria. Miten onkaan voitu viedä niin käsittämätön formaatti julkaisuun – ja niin usein! TOVERIn tehtävät ovat hyvin samankaltaisia, mutta saamme itse priorisoida tehtävämme ja kaikki vastaavat suoraan alueellisislle suurtontuille ASUtontuille.

Tonttujen organisaatio on matala, sillä niin mekin olemme. Olemme myös aidosti Lean (kyllä, liumme), Agile (kyllä, muuntaudumme) ja aika monta muutakin termiä. Jopa Vuosityöaika (VTA) on meillä keksitty jo ennen kuin se tuli kaupallisiin puheisiin. 

Kahdeksastoista päivä: Kuten olet jo varmasti huomannut, lista ei ole kaiken kattava. Tee oma to-do-joululista ja koita pysyä sen noudattamisessa mukana.

Jos tuntuu, että et muista kaikkea, ole luultavasti unohtanut jotain olennaista, kuten joulukuusen, joulutähden, naapurien joulukukan tai callunat, kanervat, joulutähden tai amarylliksen. Amaryllis! Se on edelleen varastossa! Ei ehdi täksi jouluksi enää sipulista.

18 joulukuun, 2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *