Joulukonsulttimuistio, osa 12


Olen aivan tavallinen tonttu. En juntti saunatonttu, en kärttyinen metsätonttu enkä varsinkaan sellainen punaisiin pukeutuva kreisibailu-joulutonttu. Tonttu. Minulla on ihan tavalliset vaatteet ja jos tulisin sinua vastaan kadulla, voisit ajatella korkeintaan, että jännä, miten joillakin pisamia on talvellakin ja onpa kiva, oma, boheemi tyyli. 

Kuulun niihin tonttuihin, jotka pysyttelevät näkymättöminä pysymällä näkyvissä. Uskotpa tonttuihin tai et, me ja jouluenkelit uskomme sinuun. Me olemme ne lämpimät ajatukset kun jonotat loputtomassa hiessä tarjouskahvia ja edessä oleva mummo päästää sinut vähillä ostoksilla edelleen. Me olemme ne helpotuksen tunteet, kun nuori mies juoksee sinut liikennevaloissa kiinni ja ojentaa tippuneen bussikorttisi. Me olemme ne puhelinliittymien tarjouskauppiaat, joiden avulla säästät vuodessa 249,50 euroa ja saat uuden modeemin kaupan päälle. 

Kahdestoista päivä: kilpailuta vakuutukset, tarkista lehtitilaukset, keksi mahdollisimman monta hommaa, joilla harhautat itsesi huomaamasta, että jouluun on enää alle kaksi viikkoa aikaa.

12 joulukuun, 2019

Avainsanat: ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *