Palvelut kolmannelle sektorille

Tervetuloa nuorisotyön, someviestinnän ja ideapajan risteykseen, Kasvio 2000 sivuille! Tarjoan henkilökohtaisesti räätälöityjä koulutuspalveluita nuorisotyön, someviestinnän sekä verkkokurssien muodossa.

 

Eli jos olet asiantuntija, jonka työhön kuuluu vuorovaikutusta nuorten kanssa, etkä oikein tiedä, mitkä kikat toimisivat ja kantaisivat oman osaamisesi maaliin, voin auttaa. Jos olet pk-yrittäjä, töissä järjestössä tai säätiössä, ja oma sosiaalisen median tekeminen on epävarmaa, hankalaa tai kaipaat selkeää näkemystä siihen, mitä oikeasti kannattaisi tehdä, olen mielelläni apunasi tai työyhteisösi tukena.

 

Tai onko tarkoitus synnyttää jotakin aivan uutta, mutta luova ideointi ei ole keskeinen vahvuutesi? Minun vahvuuteni on. Lyödään viisaat päämme yhteen!

 

Koulutuspäivä alkaen 550,00 euroa ( alv 0%, ei sisällä matkakuluja)

Sosiaalisen median strategiatyö, koulutus ja implementointi (eli käyttöönotto, sen koulutus ja saattaminen käytäntöön) alkaen 1 200 euroa (alv 0%)

Hinnat ovat alkaen hintoja – pyydä tarjous aina juuri teidän tarpeisiinne räätälöitynä.

 

 

Tarve kouluttajalle, some-opastukselle kädestä pitäen (ei kirjaimellisesti) tai toiminta nuorten kanssa mietityttää? Pistetäänkö projekteja tulille? Minut tavoittaa osoitteesta

peppi@kasvio2000.fi

… ja lupaan vastata 48 tunnin kuluessa viestin lähettämisestä.

Näytetään kaikki 2 tulosta